Escort

Anoncelight fyren mødte mig i solcentret og kneppede mig.

Jeg fik penge fra fyren på anoncelight for sex i solarium.

Anoncelight er bare stedet, hvis du ville finde de mest underlige og særpræget sex aftaler. Jeg har selv oplevet det på annoncelight for nogle uger siden, da jeg blev tilbudt penge for og kneppe med en fyr i solcentret.

Det var så nemme penge tænkte jeg, og var alligevel trængende efter noget god og fræk sex. Så jeg lavede en aftale med fyren om, at mødes i det lokale solcenter en sex aften. Fyren tilbød mig tusind kroner for, at få lov og kneppe mig.

Vi ankommer nogenlunde samme tid til solcentret, og går ind i den bagerste kabine. Der er ikke et øje udover os så det passer perfekt, vi ikke skal tænke på at være stille.

Jeg afklæder mig mens han står lidt og kigger på min krop, og begynder så selv tage sit tøj af. Da han står nogen sætter jeg mig på hug og tager hans glatbarberet pik i munden.

Anoncelight fyren nyder mit dybe blowjob da jeg sluger hans pik.

Med hans pik i munden tager jeg den mere og mere ned i halsen, til jeg når roden af hans pik. Jeg kan se han nyder se min mund sluge hans store pik, og stønne sagte.

Efter en stund med blowjob, dykker han ned og slikke mig, mens jeg ligger på solariet med spredte ben. Da jeg er godt våd trækker han min røv ud til kanten. Og trænger ind i min fisse.

Det skal lige siges det er en varm fornøjelse og få pik, mens sådan en sol buldre derud af. Men til trods for varmen er det dejlig sex, og han knepper mig som en drøm.

Min fisse bliver fyldt med annoncelight fyrens sperm.

Jeg beder ham sætte sig på den stol der er placeret i kabinen, så det er jeg kan ride hans pik.

Mit underliv køre frem og tilbage med en hastighed der får hans pik til, at komme langt oppe i min fisse.

Da han er er færdig med og komme stiger jeg ned af pikken, og slikker hans pik ren for sperm.